teisipäev, 31. mai 2016

tee ise peovimplid


Pidustused on elu lahutamatu osa. Õnneks! Siinkohal on muidugi kõige toredam ise seda korraldada. Enda lemmikuks on lapse sünnipäev! Täiskasvanute jaoks polegi nagu vaja niipalju vaeva näha, nemad tulevad üldiselt kokku ikka salatit sööma ja juttu ajama, aga lapsed ... Nende jaoks saab ju mõelda kõikvõimalikku välja, nii on põnev neil ja ka sul endal. See sissejuhatus kuuluks tegelikult küll augusti lõppu, kui Sverre 4 saab ja meil temaga juba vinge teema välja valitud :) Üle-eelmisel aastal, kui pidu oli loomaaias, oli loomulikult loomateema (perekond härra lõvi, proua rebane ja beebi-konn tulid väga hästi välja), nagu ka eelmisel aastal (komplekt vähenes kahe võrra, aga proua hiir oli vähemalt kohal. Seda kõike seetõttu, et maja polnud veel valmis, vihma sadas pool päeva ja ei jõudnud lisaks söömingule kõike ette võtta :)) Samas midagi ikka tegin ja vahvaid lauakaunistusi meisterdasin, nt need vahvad tordialused toimivad siiani (tort seal peal oli ka jube maitsev) Sverre valitud küünlaid põlema ei pannudki ja valgetel pakkudel said kõik külalised istuda :) Seda võin muidugi kindlalt juba öelda, et loomateema seekord ei tule, aga vaatame seda asja paari a pärast uuesti. Küll jõuab, küll jõuab :D
Kuna augustini on veel aega ja vahepeal on kindlasti sünnipäevi jms üritusi, siis sellist lihtsat vimplirida võib ikka siia-sinna riputada, kasvõi mängumajja või köögi seinale. Näiteks jaatused (afformations) kirjaga "olen supernaine" või "saan, mida vajan" jne :)

Mida vaja?
paberist tordialuseid
kääre
nööri


Kuidas teha?
Murra paberist alus pooleks ja seejärel veel kolmeks.


Lõika kuus sektorit välja ja kirjuta (note to self: oleks võinud nendega rohkem vaeva näha, nüüd on sellised varesejalad ...) igale üks täht, millest hiljem sõnad moodustada.


Aja tähed nöörile.



Ja ongi valmis!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar