kolmapäev, 6. juuli 2016

tee ise õuepadjad

Väike murjam Sverre oma loomulikus olekus - liivane-mullane-porine ja õnnelik

Oiii, need padjad said nii vahvad!! Nende tegemist olen planeerinud vähemalt aasta otsa. Nipp on iseenesest lihtne - põhjana kasuta värvikirevaid kaltsuvaipu.
Asi sai kiirema hoo sisse, kui astusin kogemata sisse Jyski, kust need vahvad minivaibad mulle kohe silma hakkasid! Hind oli vist 1,99 eurot/tükk ja värvivalik oli meeletu! Valisin siis kolm omavahel sobivat isendit välja ja vedasin nad koju. Enne seda hüppasin läbi ka Abakhanist, kust oli vaja padjatäidet osta. Palusin kaks suurt kilekotti, mis mõlemad pilgeni täis ladusin. Hind ühe koti kohta oli vist midagi euro kanti. Kokkuvõttes tundub olevat tegu tõelise soodusprojektiga!


Hommikul päike paistis ja võtsin kohe ette nende katsetamise. Sõin laua taga istumise asemel "diivanil" nii hommikust kui ka lõunat. Ja tee lürpimiseks ning ajakirja lugemiseks on see parim koht!!


Mida vaja?
väikest kaltsuvaipa
padjatäidist
tugevat niiti
nõela


Kuidas teha?
Murra vaip risti pooleks ja õmble kokku kaks külge, kolmas ainult osaliselt.


Topi padjad vatiini täis ja õmble avaus kinni.


Valmis! Enne ja pärast:


Meie kiire-diy õuediivan: kolm euroalust ja vaibake peal! Padjad olidki veel puudu.

Kuigi kahjuks saab varsti suvi ka otsa, siis vaipadest patju kasutan ikka veel edasi!! Toas põrandapatjadena ja õues talvisel piknikul istumisalustena! Seekord on tegu ju lausa kolmikvõiduga :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar